Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Početna

 
 
 
 
 
 
 
 
 Djelatnici „Elektro Doboja“ iz Bosanskog Broda radili su jučer na elektrifikaciji Kićića,što se vidi i na ovoj slici. Od čelništva elektre u Bos.Brodu smo doznali da na ovome neće stati,da je u pripremi i trafo stanica kod naše kapele,te novi kilometri električne mreže prema izvoru Dobre Vode te nastavak rada kroz Kićiće. Dakle osnovni početni uvjeti su tu,cesta i električna energija,samo još da bude koja donacija građevinskog materijala,pa bi Dobra Voda mogla ponovo imati svoje stanovnike. Svi smo sretni zbog ovih događanja a posebno obitelji Nike i Jure,gdje se malo i proslavilo. Još nekoliko slika koje je slikao Ante Mikulić možete pogledati u albumu ispod,a uskoro još slika.
Za groblje u 2015.godini dali su: - Matija i Jozo Lovrić      500 kn
 
dobravoda-izvornjaci @ 17:58 |Komentiraj | Komentari: 0
 
 
 
 
 
subota, studeni 29, 2014
Ovih dana u Dobroj Vodi je pravo malo gradilište,Elektra je počela sa postavljanjem bandera kroz Dobru Vodu (Kićiće) te je do jučer bila postavila kilometar bandera od "mlina" do kuće Jure Mikulića,a trebali bi nastaviti i dalje,kako nam je obećano od šefa Elektre Modriča (Zdravka). Dakle uskoro bi taj kraj mogao dobiti električnu energiju. Paralelno sa ovim radovima izvode se i radovi i na drugom kraju Dobre Vode,i to radovi u izgradnji puta od izvora Dobre Vode prema "Crvenoj zemlji". Dakle mnogo lijepoga se dešava ovih dana u Dobroj Vodi,a ja sam slikao nekoliko slika a na ovoj se može vidjeti cesta kroz Kićiće sa postavljenim banderama,a još ljepše će to izgledati kad i kablovi budu postavljeni.  
 
U kalendaru Katoličke crkve Svi sveti označeni su kao svetkovina, a ujedno su i neradni dan u Republici Hrvatskoj. Među narodom obično se ovaj blagdan povezuje s obilaskom groblja i uređivanjem grobova, pa tako i spomenom na mrtve. Ipak, u Crkvi se Spomen svih vjernih mrtvih ili Dušni dan obilježava dan kasnije, 2. studenog. Prenosim obavijest našega župnika Župe Brusnica,o svetim misama i opijelima na grobljima naše župe. Kao što se vidi na dopisu koji nam je poslao velečasni,kod nas u Dobroj Vodi je sveta misa na Dušni dan u nedjelju 02.11.2014. u 14:00 sati,a poslije mise opijela (molitva na grobovima naših pokojnih).

Omega Izgradnja d.o.o.

Kolara V br. 36

35000 Slavonski Brod

+385 91 595 7313
video play
logo mali

Log In or Register