Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Slike iz Dobre Vode

Sveta Ana 

Misa na svetu Anu je okupila nekoliko stotina
vjernika,Dobrovodaca ali i mještana drugih
sela (Brusnice,Bukovice i drugih). Nakon
mise je bilo veselje pod šatorom,ali i po
kućama i kućištima širom sela se čula
pjesma i žamor Dobrovodaca i gostiju.
Slike pokazuji kako je to bilo na misi i
poslije mise kod kapele,i nekoliko slika
kod nas (obitelji Martić),a ako neko
pošalje slike kako je bilo kod drugih
kuća,također ćemo postaviti na stranicu.
 
 
 
Slike sa mise za Duhove,koja ove godine nije bila na blagdan Duhova zbog toga što se blagdan duhova ove godine preklapao sa blagdanom svetog Ante. Pa je misa bila u nedjelju poslije,točnije 19.06.2011. Bio je jako mali odaziv vjernika,manji nego ikad prije.Nekoliko slika je slikano poslije mise.
 
 
 
 
Ovdje su dva albuma sa čišćenja groblja i okoliša oko kapele. Prvi album je od 04.06.2011. a drugi je od 09.07.2011.
 

 

Oba puta se dobro odradio posao,a na kraju posla se malo proveselilo uz pečenje i piće.
 
 
 
 
 
 
 
Stare slike koje je poslao Roko Mikulić,koji sada živi u Puli. Nekoliko slika pokazuje događaj u Dobroj Vodi kad je prvi put došao autobus,tj. kad je proradila autobusna linija Dobra Voda - Modriča.
 

 
 
 
 
 
 
 
Ovo je jedan album starih slika koje je uglavnom poslao Pavo Rašić.Album sam nazvao stare slike 4.
 

 
 
 
 
 
 
 
Još nekoliko slika proljeća u Dobroj Vodi,a to je najljepši dio godine gdje priroda pokazuje svoje čari i ljepotu,a posebno u netaknutoj prirodi kao što je u Dobroj Vodi. U albumu dole!
 

 
 
 
 
 
 
 
Kao i svake godine otkad je napravljena nova kapela,tako i ove smo se godine okupili na drugi dan Uskrsa na misnom slavlju,a poslije mise smo se družili uz popularno uskrsno tucanje sa jajima. Bilo je osamdesetak osoba,ove godine malo manje nego inače,a ove godine se skupa slavio još jedan blagdan Svetog Marka,a to je bio i jedan od razloga što je manji broj bio jer se u nekoliko sela oko Sl.Broda slavio kirvaj. Album sa slikama sa druženja poslije mise može se pogledati ovdje.
 
 
 
 
 
 
 
Ovaj album slika sam nazvao proljeće 2011,a nastao je 31.03.2011. naravno u Dobroj Vodi. Album ima dvije strane,prva je lijepa strana i pokazuje ljepotu proljeća ili drugim riječima idilu,a druga strana je malo ružnija,i pokazuje da su lopovi harali dok nas nije bilo u Dobroj Vodi. Kupili su što je još ostalo po selu,a nije puno ostalo,pa su razbijali balkone i ploče na kućama i vadili željezo. Jadno!!! Slike se mogu pogledati ovdje.
 
 
 
 
 
 
 
Nekoliko slika koje je poslao Ante Mikulić. Mjesto radnje:Dobra Voda Vrijeme radnje:Veljača 2011. Slike pogledati ovdje.

Omega Izgradnja d.o.o.

Kolara V br. 36

35000 Slavonski Brod

+385 91 595 7313
video play
logo mali

Log In or Register